UNELMISTA TOTTA

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Onko sinulla unelmia? Oletko ajatellut, että voisit itse toteuttaa omat unelmasi vai odotatko vain niiden toteutumista?

Minulla on unelmia. Paljon. Vielä noin vuosi sitten ei ollut. Enkä ajatellut, että ne vähäiset haaveet voisivat edes toteutua. Elin vain elämääni ja tyydyin siihen mitä se oli. Nykyään ajattelen ja tiedän, että tulen toteuttamaan unelmani. Jonain päivänä elän unelmaani. Vaikka ei nykyhetkessäkään moittimista ole. Silti, you know, aina on mielessä jotain enemmän.

Miten niitä unelmia  sitten voi oikein toteuttaa? Tässä vinkki, jolla aloittaisin ja jolla olen itsekin aloittanut:

  • Kirjoita unelmat ylös. Vielä parempi on, jos teet unelmakartan, jossa näet haaveesi inspiroivina kuvina ja teksteinä.
  • Laita pienetkin, mutta vielä toteutumatta jääneet unelmat kartalle. Lisää joukkoon tällä hetkellä epärealistisiltakin tuntuvia haaveita. Ajattele, että mikä tahansa on mahdollista!
  • Aseta valmis unelmakartta johonkin näkyvälle paikalle, esimerkiksi jääkaapin oveen tai työpöydälle. Minulla se on vaatekaapin takaseinällä. Joka aamu, kun herään ja valitsen kaapista vaatteet, näen unelmani kartalla konkreettisina kuvina.
  • Tee uusi unelmakartta vähintään vuoden välein, koska ylös laittamasi asiat alkavat toteutua ja unelmat muuttuvat.

Tämä toimii! Olin viime kesänä mukana isossa hyvinvointihaasteessa ja silloin tein oman unelmakarttani. Kartassani on kuva kivannäköisistä lenkkareista ja vieressä lukee “pysyvä treenimotivaatio”. Nykyään minulla on pysyvä treenimotivaatio ja painojen nostosta on tullut intohimoni. (En malta odottaa, että palaudun ja pääsen koittamaan rinnallevetoja ja thrustereita vielä isommilla painoilla. Oikeasti!) Mun kartalta löytyy myöskin kuva bikineistä ja tekstinä lukee “Espanjaan”. Bikineitä ei vielä ole, mutta tasan kolmen viikon kuluttua olen Espanjassa. Ehkä ollaan iltasalilla ja uinnilla tai ehkä istutaan ravintolassa äitin ja siskojen kanssa viettämässä äitin syntymäpäivää. Ah kaikki kelpaa! Kartallani on suurempiakin unelmia, mutta ensi kesään on vielä aikaa.

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

Onko sinulla kokemuksia unelmakartasta ja kartalla olevien haaveiden toteutumisesta?

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

 

Kuvat: Elinä Väänänen / Edit: by me

 

 

Advertisements