Noin -15 kg sitten

Yleensä julkaistaan positiivisia ja onnistuneita ennen ja jälkeen kuvia, mutta en voi olla julkaisematta näitä, vaikka pahaa tekeekin. Selasin kuvia vuodelta 2014 ja järkytyin löydöistäni! Toisaalta, näiden kuvien löytyminen oli positiivista, koska ne herättivät minut todella tekemään nykytilanteelle jotain. Alla olevat kuvat olen ottanut vuonna 2014. Ei mikään sporttisuuden perikuva, mutta noin – 15 kg kevyempi kuin kuin nykyhetkellä. Voipakettien määrää en viitsi edes ajatella!

Nykyhetkellä tunnen oloni hyväksi ja elinvoimaiseksi ja elämäntapani ovat huomattavasti terveellisemmät, kuin opiskeluaikoina, vaikka silloinkin liikuin paljon. Silti, kuten alla olevista kuvista näkyy, kaikki ei ole mennyt ihan putkeen. Keskivartaloon on kasautunut! Leuastakin sen huomaa. Reilussa kolmessa vuodessa olen kerryttänyt lähes 15 ylimääräistä kiloa varteeni! Treeneissä olen jo mukavasti vauhdissa. Toki aerobista liikuntaa voisi lisätä mukaan enemmän. Nyt skarpataan syömisessä! Minullehan maistuu herkut, kuin pienelle sialle ja niistä on päästävä eroon. Ei tietenkään lopullisesti, kaikkea kohtuudella.

Tiedän, että hoikempana on helpompaa. Matka kohti hoikempaa vartta alkaa N-Y-T nyt! Tiedän myös, että tällä matkalla tarvitaan kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä, koska kilot eivät ole tulleet yhdessä yössä, niinpä ne eivät lähdekään yhdessä yössä. Voivathan ne lähteä lyhyellä aikavälillä, jos oikein pinnistää, mutta siinä on riski, että ne tulevat takaisin, kun lakkaa pinnistelemästä. Kokemusta on. Sitä en halua tapahtuvan, muuten tehty työ on ollut turhaa. Onneksi lihas on painavampaa kuin läski ja sitä minulla on nyt enemmän kuin vuonna 2014. Ei siis tarvitse tähdätä ihan -15 kg. Nälkä voi toki kasvaa syödessä. Asetan tavoitteeksi itselleni pudottaa painoa -10 kg vuoden 2018 huhtikuun loppuun mennessä. Tämä on myös laitettava seuraavaan unelmakarttaan ylös.

Jatkossa tulen postaamaan muutaman kerran kuukaudessa matkastani ja onnistumisista matkan varrella. Oletko mukana tsemppaassa tai oletko jopa valmis aloittamaan oman matkasi, jos olet samanlaisessa tilanteessa kuin minä?

xoxo

 

 

 

Advertisements

3 Comments Add yours

 1. Truonako says:

  Taatelit!! Mä pääsin karkeista eroo tuoreiden taateleiden takia. Sitte himotus laajeni kuivattuihin hedelmii. Nykyää, jos maistaa karkkia, niin ne maistuu vaa hirveen keinotekoselle, et ei viiti ees syyä. Sitten teen eri hummuksia ja dippailen niihin kasviksia. En olis koskaa uskonu, et pääsen karkista eroo. Leivottua ei tuu, koska söisin kaikki heti ja nyt.

  Mut koskaa ei pitäis laihduttaa, koska ne kilot tulee aina takasin. Pitäis tehä aina elämänmuutos.

  Tsemppii sun projektii. Kyllä sä onnistut, mulla on vahva usko suhun!!!

  Liked by 1 person

  1. Kiitos vinkeistä! Teen noita silloin tällöin, mutta useamminkin voisi tehdä. Sen sentään olen oppinut, että en leivo kuin viemisiksi tai jos tulee vieraita, koska söisin ne kaikki itse 😁

   Se on totta, että ei vaan pitäisi laihduttaa, koska kilot tulee takaisin. Olen sen jo kokenut muutamaan otteeseen. Sempä takia alan nyt skarpata todella ruokavalion suhteen. Ei kaikkea voi pois ottaa, koska en loppuelämää aio pitää sitä kaikkea pois elämästäni. Kiitos tsempeistä Tummeli!❤

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s