Hyvän olon avaimet OSA 2

Oletko ehtinyt jo lukemaan postaussarjan ensimmäisen osan? Jos et ole, niin lue se ensin. Postauksen löydät täältä: Hyvän olon avaimet OSA 1.

Okei, nyt kun tiedät, mitkä ovat hyvinvoinnin kulmakivet ja olet miettinyt onko hyvinvoinnin pyörä tasapainossa omalla kohdallasi, niin voin kertoa, että omani ei todellakaan ollut noin vuosi sitten. Nykyään asiat ovat paljon paremmalla mallilla. Mitä oikein tapahtui?

Syksyllä 2016 pudotin painoa, aloin syödä terveellisemmin, ajauduin kuntosalille, otin personal training -tunteja, kokeilin minulle suositeltuja ravintolisiä. Tämä on SE lause! Kokeilin minulle suositeltuja ravintolisiä! Kokeilun piti olla vain kuukauden kokeilu, mutta kuinkas ollakaan, siitä tuli kolmen kuukauden kokeilu ja edelleen olen sillä tiellä ja juon vitamiinijuomia joka päivä.

 

Kerron oman kokemukseni Fitlinen optimaalisetistä ja miksi päädyin sen pitkäaikaiseksi käyttäjäksi.

Aamuisin, kun herään, juon aamujomani eli suoliston hyvinvointijuoman eli aineenvaihduntajuoman, nimiä riittää. Sekoitan kylmään veteen Basicisia ja Activizea, virkistyn ja saan ihan oikeasti energiaa päivääni. Ennen join aamuisin kahvia, että heräisin. Niin hyvää kuin kahvi onkin, niin nykyään juon aamukahvin vain, jos minulla on aikaa nautiskella siitä rauhassa, en siksi että virkistyisin.

Päivittäinen aamujuomani on omasta mielestäni tehnyt minusta paremman ihmisen, sillä olen paljon paremmalla tuulella nykyisin kuin ennen. On minulla huonojakin päiviä, mutta yleisesti ottaen olen paremmalla tuulella. Ennen tulin töistä kotiin väsyneenä ja kärttyisenä, eikä minua huvittanut lähteä mihinkään saatikka nähdä kavereita muuta kuin vapaapäivinä. Eihän työpäivän jälkeen voi enää jaksaa. Miettikää! Olin tuollainen. En ole enää.

Tiesitkö, että suurin osa mielihyvähormonista muodostuu suolistossa? Mielihyvää voi saada niin sanotusti keinotekoisesti syömällä esimerkiksi suklaata tai shoppailemalla, mutta se on vain hetkellistä. Kun suolistossa on riittävä määrä hyviä bakteereja, niin mielihyvähormonia muodostuu luonnollisesti. Basicsista saan päivittäin maitohappobakteerikantoja suolistooni ja pidän yllä hyvää oloa. Myös vastustuskyky asuu suolistossa ja Basicsin sekä koko optimaalisetin avulla pidän huolta vastususkyvystäni.

PCbasics ja activize

Kun suolisto voi hyvin, yleensä myös iho voi hyvin.

Basics sisältää hurjan määrän kuituja, jotka putsaavat suolistoani ja pitävät sen kunnosta huolta. Ihmisillä kertyy suolistoon sulamatonta ruokamassaa keskimäärin 2-3 kg, kun ruokaa ei pureskella tarpeeksi ja ruoka sisältää epäluonnollisia aineita, joita ruuansulatusentsyymit eivät osaa pilkkoa ravinteiksi soluille. Miten ravinteet pääsevät imeytymään suoliston pinnan läpi, kun suolinukka on täynnä moskaa? No niimpä! Onneksi minulla on Basics päivittäin pitämässä huolta suolistostani, vaikka ravintoni on nykyään puhtaampaa kuin vuosi sitten, mutta esimerkiksi lääkejäämiä tulee vesistöistä juomaveteen ja kasteluveteen ja ilmansaasteita sekä torjunta-aineita kasvisten mukana suolistotoon, vaikka kuinka söisi terveellisesti.

Basics on suoliston hyvinvointijuomani eli hyvänmielenjuomani. ❤

Powercocktail

Sekoitan aamujuomaani Basicsin lisäksi Activizea, punaista taikajauhetta, joka on siis b-vitamiinivalmiste. Poikkeuksellisen tehokas sellainen. Tämä on se “kahvin korvaaja”, joka ei tee nopeaa virkistyspiikkiä, niin kuin kahvi ainakin omalla kohdallani tekee, vaan energia säilyy läpi päivän. Illalla jaksan tehdä asiota työpäivän jälkeenkin ja se on siistiä! Niin kuin päiväni olisivat muka pidempiä kuin ennen.

Activize on myös treenibuusterini, se aukaisee pintaverenkierron ja lisää hapenottokykyä tutkitusti jopa 10 %. Toimii! Treeni kulkee ja soijaa pukkaa. Tästä tykkään! Rakastan näitä kaikkia kolmea tuotetta ja vaikka Basics luultavasti on tuonut minulle eniten hyvää oloa, niin silti saattaisin valita Activizen, jos en saisi valita näistä kuin yhden. Apua, en halua edes miettiä, että joutuisin rikkomaan tämän kolmen kombon!

fitline restorate

Nyt päästään iltajuomaan, Restorateen eli mineraalijuomaan, joka myös vaikuttaa hyvin suuresti minun seuraavan päivän olooni, koska sen avulla nukun ja palaudun päivän rasituksista paremmin. Ristiriitaista sanoa, että aamujuoma olisi herättäjäni ja lempparini, koska yöllähän oikeasti palaudun ja lataudun seuraavaan päivään. Restoraten avulla minulle riittää kahdeksan tunnin yöuni ja sen jälkeen herään palautuneena. Yleensä, aina on poikkeuksia. Ennen Restoratea minulle kyllä maittoi uni kymmenenkin tuntia ja hiukset tippui päästä ja kynnet katkeili.

Tiesitkö, että verenkierrossa pitäisi olla vapaana virtaavia mineraaleja jatkuvasti ja sinun tulisi saada ne ravinnostasi? Kun yöllä palaudut päivän rasituksista ja jos verenkierrossasi ei ole saatavilla mineraaleja, niin keho ottaa ne kyllä jostain eli itsestään. Siinä kärsii luusto, hiukset, kynnet ja iho. Restorate on oikea sisäinen kauneudenhoitotuote.

restorate

Kesken tämän postauksen kirjoittamisen, minun oli pakko hakea puhelimeni ja fiilistellä instastoryihin, kuinka minä tajusin tätä postausta kirjoittaessani, miten hyviä tuotteita käytän! Fiilistelen sitä vielä tähänkin. Yleensä puhun optimaalisetistä ja sen vaikutuksista minuun ja läheisiini ihmisten kanssa, mutta nyt kun ajatuksella kirjoitin aiheesta, niin tunnen vielä suurempaa onnea ja kiitollisuutta, että minulla on nämä tuotteet käytössä ja että minulle on kerrottu näistä. Siksi haluan kertoa näistä eteenpäin, että kaikki saavat saman mahdollisuuden hyvään oloon, fyysiseen kuntoon ja parempaan mieleen. Hyvä mieli ja arjessa jaksaminen ovat tärkeimmät asiat, joita olen optimaalisetin avulla saanut.

Kaikista tärkein asia, jonka olen optimaalisetin avulla saanut, on kuitenkin meidän tiimi, Dream Team ❤ Dream Teamistä voit lukea lisää täältä.

aamujuoma 2

Ehdottomasti olen sitä mieltä, että syömämme ravinto on kaikkein tärkeintä. Siis ravinto ennen ravintolisiä. Laadukkailla, puhtailla ja turvallisilla ravintolisillä paikkaan ravinnon jättämät aukot ja takaan optimaalisen ravinteiden saannin keholleni ja saan sitä kautta hyvän olon. Minun valintani ranintolisistä on FitLine.

Käytätkö sinä ravintolisiä? Oletko huomannut niistä hyötyä itsellesi? Kiinnostaisiko sinua tasapainoittaa hyvinvoinnin pyörääsi FitLinen optimaalisetiilä? Mitä mieltä olet ravintolisien käytöstä? Onko sinulla jo kokemuksia FitLinen ravintolisistä? Kerro kommentteihin tai ota yhteyttä. Olisi mukava kuulla!

Pidä huolta itsestäsi!

xoxo

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s