EPÄONNISTUMINEN JA UUSI MAHDOLLISUUS

“Uskon, että asettamallani tahdilla saan muutoksesta pysyvää. Kaiken maailman dieettejä olen kokeillut ja joka kerta kilot ovat hiipineet takaisin dieetin loputtua”.

SAMSUNG CSC

Näin kirjoitin noin viisi viikkoa sitten täällä, kun heräsin todelliseen kokooni ja vyötärönympärykseeni. Tavoitteeni oli pudottaa painoa vuoden 2017 loppuun mennessä -3 kg. Arvatkaa mikä on tilanne nyt, kun vuoden loppuun on vain muutama päivä? Noh, samassa painossa junnaan edelleen! Arvatkaa, tuliko syötyä jouluna yhtään suklaata, kinkkua ja laatikoita? Noh, tuli syötyä! Täytyi nousta oikein mittaamaan kesken kirjoittamisen oma vyötärönympärykseni, että mitä sanoo mittanauha joulun jälkeen. Onnekseni se sanoi samaa kuin viisi viikkoa sitten! Joulun turvotus on laskenut ja vyötärönympärys ei ole sentään suurentunut. Johtunee kovasta tehosekoittimen käytöstä ja smoothieiden litkimisestä. Hyvä joululahja, kannatti toivoa! Muitahan tästä en voi syyttää kuin itseäni. En onnistunut tässä tavoitteessa, myönnettävä on.

Palataan vielä jouluna syömiseen. Siis mikä siinä on, että jouluna pitää syödä niin paljon? Ruokaa ja suklaata on tasan tarkkaan niin paljon, että ne eivät varmasti lopu kesken. Miksi kiusata itseään ja syödä maha turvoksiin asti? Kertokaa, jos tiedätte miksi. Luin vinkkejä vaikka kuinka paljon, kuinka selättää turvotus jouluna, mutta en tainnut toteuttaa niitä. Okei, luin myös lööppejä, että ihmiset söivät jouluna itsensä sairaalakuntoon. Siis söivät itsensä sairaalakuntoon! Miten se on mahdollista? Täytyy todeta, että en ihan noin pahasti vetänyt, kävin sentääs lenkillä muutamaankin otteeseen sulattelemassa kinkkua. Proud of myself.

Nyt asiaan! Tavoitteeni pudottaa painostani -10 kg rasvaa huhtikuun 2018 loppuun mennessä on siis voimassa edelleen, vaikka en ole asiassa edistynyt. Olen kärsimätön joissain asioissa ja tiedän sen. Tiedän myös sen, että tässä painonpudotusasiassa ei saisi olla kärsimätön. Hiljaa hyvä tulee. Tämä on tavoitteeni motto. Vuosi 2018 tulee olemaan onnellisuuden vuosi ja aion onnistua tässä!

SAMSUNG CSCPaljon puhutaan, että et voi vain pudottaa painoa, vaan sinun tulee muuttaa elämäntapasi.

 

Mutta kun minulla on hyvät elämäntavat! Nukun hyvin ja riittävästi, liikun hyvin ja riittävästi ja syön monipuolisesti. Bingo! En voi olla ylipainoinen, jos en syö liikaa. Syön siis terveellistä ja puhdasta ruokaa riittävästi, otan töihin lähes aina omat eväät, että en söisi silmilläni lounasbuffetissa päivittäin ja se toimii. Puoli kiloa kasviksia täyttyy päivittäin aterioillani ja optimaalisetillä täytän ravinnon jättämät mahdolliset aukot. Mikä menee vikaan? Se menee vikaan, että syön liikaa herkkuja. Liian usein on liian vaikeaa vastustaa tarjolla olevia herkkuja tai kaupan irtokarkkihyllyä tai paistopistettä. Vaikka kuinka ajattelisin suolistoani, ihoani ja hampaitani, kun valitsen koriini jotain ei-niin-terveellistä, niin mieliteko voittaa silti nämä ajatukset. Minulla on jaksoja, että en herkuttele lähes ollenkaan ja sitten on jaksoja, että herkuttelen aivan jäätävästi liikaa, niin kuin nyt joulun aikana. Sokerikoukku on paha! Onneksi olen joulusuklaani jo syönyt, enkä aio edes laskea sitä määrää, minkä söin. Sen kun vielä oppisi, että sen viikonloppuherkun tai jonkun erityisen hetken herkun ei tarvitse olla överisatsi herkkuja, vaan vain yksi pala leivosta tai suklaapatukka kahvin kanssa riittäisi. Tämä on minun suurin haasteeni onnistumisen suhteen.

Tärkeämpää on se, mitä syöt uuden vuoden ja joulun välillä, kuin se mitä syöt joulun ja uuden vuoden välillä.

Eikö olekin aika hyvä toteamus? Niin minustakin, vaikka ei ole edes itseni keksimä.

SAMSUNG CSC

Viisi viikkoa sitten totesin, että dieetit eivät ole olleet minua varten, koska kilot hiipivät aina takaisin, kun dieetti loppuu. Dieetillä tarkoitan ruokavalio- ja treeniohjelmia, jotka kestävät tietyn ajan ja joita olen noudattanut sen määrätyn ajan juuri niin kuin ohjeissa on sanottu ja olen onnistunut pudottamaan painoa. Kun dieetti loppuu, olen palannut taas normaaliin ruokavaliooni tai lähes normaaliin, aina joitain asioita ohjelmista on jäänyt rutiineiksi. Virhe! Totta kai paino tulee takaisin dieetin jälkeen, jos palaa vanhoihin tapoihin eli tässäkin asiassa kaikki on itsestä kiinni! Niinpä, päätin antaa itselleni vielä yhden mahdollisuuden: Fat Burn + Detox. En ala kokoamaan tähän omasta mielestäni valmennuksen parhaita paloja, koska niitä on liian vaikea valita ja New Beginningin naiset kertovat sen lyhyesti ja ytimekkäästi tuossa yllä olevassa linkissä. Minulla on kova luotto Elinaan ja Meritaan, koska tiedän, että heillä on hyviä reseptejä ja treenejä hallussaan ja uskon, että ne ovat sellaisia, että neljän viikon jälkeen voin jatkaa samoilla treeneillä ja resepteillä. Nyt aion toimia oikein. En ajattele Fat Burn + Detox -verkkovalmennusta dieettinä, niin kuin olen aiemmin kaikista valmennuksista ajatellut. En aio vieroittua kuntosalista tammikuun aikana, vaikka tämän valmennuksen treenien takia ei tarvitse lähteä edes salille, ne voi tehdä kotona! Kuinka kätevää silloin, kun on sellainen työvuoro, että ei ole kunnolla aikaa lähteä kotoa aamusta eikä illasta. Ei siis tekosyitä. 😉

En malttaisi odottaa, että olisi jo 8.1. ja valmennus alkaisi! Huomasitko, että vielä sunnuntaihin 7.1.2018 saat tästä Fat Burn + Detox -verkkovalmennuksesta -10 % ennakkoilmoittautujan alennuksen?

SAMSUNG CSC

Olisi kiva kuulla, söikö kukaan muu suklaaövereitä jouluna? Mikä on sinulle kovin haaste ruokailutavoissa tai jossain muussa elämäntavassa? Teetkö uudenvuodenlupauksia?

Uudella innolla uuteen vuoteeen! Vuoden 2018 teemani on onnellisuus ja painonpudotuksen osalta “hiljaa hyvä tulee”. Toivotan sinulle ja itselleni onnellista uutta vuotta sekä paljon toteutuvia unelmia! ❤ Tehdään vuodesta 2018 onnistumisen vuosi!

xoxo

 

Advertisements

6 Comments Add yours

 1. Mummo says:

  Niin ja ystäväiseni…tää sukuperintö…muhkeat muodot…esim.minulla kun tähystettiin suolisto oli epikriisissä..erittäin pitkä ja lenkittävä suoli…sieltä kerkiää viimisetkin kalorit imeytyä..eli käytän kaiken hyödykseni…ja se näkyy ja tuntuu

  Liked by 1 person

  1. Sitten voin vähän laittaa varmaan geenienkin piikkiin!😉

   Like

 2. Woohou Sandra valmennuksesta tulee niin siisti juttu!!! Hienoa päästä seuraamaan, mitä tapahtuu. 🙂

  Totesit aika hyvin, että herkut ne on ne mitkä niitä kiloja tuo ja niiden syömiseen onkin tärkeää saada tasapaino. Uskon, että kun pääset taas terveellisten ruokien ja treenin makuun, alkaa mielikin haluamaan raikasta ja ravitsevaa ruokaa ❤️

  Liked by 1 person

  1. Mä niin odotan!😍 Valmennuksen ruokavalio näyttää niin raikkaalta ja herkulliselta, että alan lisäämään väriä vieläkin enemmän lautaselle saman tien!

   Mäkin uskon, että sitä mitä kroppa saa niin sitä se alkaa haluamaankin enemmän. Nyt se on saanut herkkuja joulun aikana, mutta kohta alkaa d e t o x 😉💖

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s