ENSIMMÄISEN DETOX-PÄIVÄN FIILIKSET

Ei turvota, ei väsytä, nukun hyvin.

Aloitin siis eilen Fat burn + Detox -verkkovalmennuksen, jossa ensimmäinen viikko on detox-viikko eli syödään puhdistavaa ruokaa: smoothieita, keittoja ja salaatteja suurimmaksi osaksi. Toisesta viikosta eteenpäin ruokavalio on “normaalia” puhdasta ja terveellistä ruokaa ja aletaan treenaamaan hikitreenejä. Detox-viikolla liikunta on kevyttä kävelyä ja joogailua sekä kehonhuoltoa, joka tekee todellakin hyvää. Varsinkin sellaisille tyypeille, jotka eivät osaa pitää lepoviikkoa! Tai sellaisille tyypeille, jotka eivät ole harrastaneet säännöllistä liikuntaa, niin ensimmäinen viikko on kevyt aloitus heille.

Näin toisen päivän puolessa välissä fiilikset ovat alkutekstin mukaiset omalla kohdallani. Olo ei ole lainkaan turvonnut, eikä väsytä yhtään. Syömisen jälkeen ei tule sellaista ruuan-jälkeis-väsymystä, mikä saattaa joskus tulla syömisen jälkeen. Tiedäthän? Nälkä tulee aamupalan ja lounaan välissä nopeammin kuin normaalisti tulee. Ensimmäiset kolme päivää ovat kevyemmät ja loppuviikosta aamusmoothiekin on hieman tuhdimpi, joten eiköhän tästä selvitä.

Tämän viikon mottoni onkin se, että kun selviän näistä kolmesta ensimmäisestä päivästä, selviän mistä vaan! Asennekysymys ja omasta itsestä kiinni!

Vielä unesta täytyy sanoa sen verran, että minulla oli uuden vuoden aikaan viiden päivän vapaaputki töistä ja unirytmi siirtyi muutamalla tunnilla eteenpäin ja sen viiden päivän jälkeen on ollut vaikea nukahtaa illalla ja olen heräillyt öisin (mikä ei ole normaalia minulle ollenkaan!!!) ja aamulla uni maittaisi sen pari tuntia normaalia pidempään. Noh, yhden päivän detoxin jälkeen illalla nukahdin melkein heti sänkyyn mentyäni ja posottelin sikeästi kahdeksan tuntia ja sen jälkeen freesinä ylös. Voitteko kuvitella? Ruokavaliolla on siis paljonkin väliä! Unettomuuteni saattoi johtua siitä, että olin syönyt viikon uuden vuoden jälkeen mitä sattuu, kun ajattelin, että ei sillä ole niin väliä, maanantaina alkaa detox! Ai ei ole väliä, kun viikossa sain pari kiloa painoa lisää? Toivottavasti ne on nesteitä, jotka poistuisi ensimmäisellä viikolla. Päivittelen oloa ja kokoa sitten lisää, kun viikko yksi on kokonaan pulkassa. Ei ole pokkaa julkaista aloituskuvia vielä, ehkä sitten neljän viikon jälkeen.

Ps. Tällä viikolla on ollut jo kaksi ihanaa aurinkoista päivää! Jos et ole vielä ulkoillut, niin ota ja lähde haukkaamaan happea ❤ Siellä tuntuu keväältä.

xoxo

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s