Valmennuksen tulokset ja voipaketit – nyt se on ohi

Nyt neljä viikkoa kestänyt Fat Burn + detox -verkkovalmennus on minun osaltani ohi. Arvaa kuinka monta voipakettia kevyempi olen?

Olet ehkä huomannut, että tykkään paljon voipakettivertauskuvasta. Mielestäni se on niin hyvä! Tarpeeksi ällöttävä ja hyvin kuvaava, kun miettii puolen kilon voiklönttejä vyötäröllä roikkumassa. Heh!

Aloitin FBD-valmennuksen neljä viikkoa sitten detox-viikolla, jonka fiiliksiä kirjoittelin jo aiemmin tänne ja tänne. Tein myös päätöksen, että aion tehdä tämän detox-viikon muutaman kerran vuodessa yhdessä D-drinkin kanssa, koska ne olivat niin hyvä combo. Rakastan sitä kevyttä ja energistä oloa, jonka sain detox-ruokavaliolla, D-drinkillä ja Herbaslim-teellä aikaiseksi vain viikossa. Todellinen pöhötyksenpoistoviikko. Kiloja putosi ensimmäisen viikon jälkeen 2,7! Se tuntui erityisesti vatsanseudulla, kun housut eivät enää olleetkaan niin piukat.

Viikolla kaksi ruokaa sai alkaa syödä jo enemmän, vaikka kalorimäärät eivät juurikaan edes muuttuneet, mutta tuntui, että ruokaa oli enemmän ja tulin todellakin kylläiseksi aterioiden jälkeen. Minun taktiikkani, ja varmaan aika monen muunkin valmennuksessa olevan taktiikka, koska näin ohjeistettiin tekemään, oli tehdä ruokaa kunnon satsi kerralla ja pistää ne rasioihin odottamaan ruoka-aikaa. Kun pilkoin kerralla kasviksia ison määrän, niin joka päivä ei tarvinnut käyttää siihen aikaa ja ruokavaliossa oli helppo pysyä, kun otin vain jääkaapista tekemäni valmiin aterian ja aloin syödä.

Sen verran tykkään kuitenkin olla keittiössä, että aamupalan ja iltapalan tein silloin, kun oli niiden aika. Tämä toimi minulla ja teen niin edelleen, että muutamalle päivälle on aina ruokaa kaapissa, niin vältän sen, että söisin kaikkea muuta sillä aikaa, kun alan valmistaa ruokaa ja sitten kun se valmistuu, olen jo täynnä sitä kaikkea muuta. Viikolla kaksi painoa putosi 1,1 kg eli olin jo 3,8 kg kevyempi (keijukainen).

1517864471016
Niin kuin kasvoilta olisi hävinnyt pientä turvotusta? Oikeanpuoleinen kuva on otettu ensimmäisellä viikolla ja vasemmanpuoleinen valmennuksen viimeisellä viikolla.

Oliko yhtään mielitekoja?

Makeannälkää ei ollut ja sitä pelkäsin eniten, että tekee mieli jotain hyvää. Smoothiet itsessään olivat jo niin hyviä makeita herkkuja, kun käytin niissä banaania, että se riitti. Joissain resepteissä sai myös käyttää raakakaakaojauhetta. Mmmm! Pakko jakaa tähän yksi valmennuksen herkkuiltapalaresepti, joka siis on täyttä herkkua minun mielestäni:

Suklaasörsseli

 • puolikas avokado
 • puolikas banaani
 • 20 g heraproteiinia
 • 3 rkl mustikoita
 • 2 tl raakakaakaojauhetta

Laitoin nämä kaikki ainekset blenderiin ja surautin tarvittaessa pienen vesitilkan kanssa tasaiseksi. Maistuu ihan jälkiruualta, varsinkin, jos marjat ja banaani on jäisiä! Kerro, mitä tykkäsit, jos kokeilit.

Jos jotain teki mieli, niin enemmänkin jotain suolaista, joka ei kuulunut minun ruokavaliooni. Toinen puolisko tässä taloudessa kokkasi lasagnea ja haki viikonloppupitsaa muun muassa. Siinä kohtaa koeteltiin itsekuria! Selvisin kuitenkin. Yksi syy, miksi tykkäsin tästä valmennuksesta oli se, että joka viikko sai uusia vinkkejä hyvinvointiin, niin psyykkieen kuin fyysiseen. Psyykkisellä puolen jutuista mieleeni jäi parhaiten itsekuri ja vinkit sen vahvistamiseen. Toimin vinkkien mukaan ja siksi onnistuin. Monesti sitä vain lukee asioista ja tietää asioita, jotka tekisi hyvää, mutta ei itse toimi kuitenkaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tällä kertaa toimin ja olen ylpeä siitä. Näin se itsekuri kasvaa näköjään! Nyt minulla on lupa itseltäni herkutella hyvällä omallatunnolla kahden viikon välein ja ne välit syödä terveellisesti liikkumista unohtamatta.

Näistä väreistä voit päätellä, että valmennuksen ruoka ei ollut tylsää. Värikästä ja maistuvaa se oli!

Paino nousi!

Viikon kolme jälkeen painoa olikin tullut lisää 0,2 kg. Mistä lie johtui. Olo oli kuitenkin hyvä ja tähän kohtaan voin todeta, että aina ei tosiaankaan kannata tuijottaa sitä vaakan lukemaa, nimittäin kolmannen viikon aikana senttejä oli lähtenyt 7, vaikka paino heittelehti.

Ehkä vähän panikoin tätä pientä painonnousua ja tein extraurheilua viimeisen viikon aikana, että paino ei vain alkaisi junnaamaan paikallaan, jos se oli liikunnasta kiinni, koska ruokavalio pysyi. Sitten koitti viimeinen päivä ja punnituspäivä. Jes! -1,3 kg oli lähtenyt viimeisen viikon aikana, mutta sentit olivat aika lailla samat. Jännää, miten kroppa toimii, kun se kevenee.

Tässä muutama puhelinkuva lisää valmennuksen aikana syömistäni aterioista.

 

Lopputulos mittayksiköissä

Paino putosi kaiken kaikkiaan 4,9 kg (melkein kymmenen voipakettia) ja senttejä katosi 19:

-rinnan alaosasta (siis rintsikoiden alareunan kohdalta) -4,5 cm

-vyötäröltä -4 cm

-navan kohdalta -3 cm

-lantiolta -3 cm

-vasen reisi – 2 cm

-oikea reisi -2,5 cm

1517864174821

Ääks! Tässä muutoskuvat.

Pahaa tekee katsella noita makkaroita, mutta siinä olen. Itse en huomaa näissä kuvissa mitään mahdotonta muutosta. Uskon, että kun saan vielä toiset 5 kiloa pudotettua, niin muutoksen jo huomaa paremmin. Alemmat kuvat on siis otettu valmennuksen ensimmäisenä päivänä ja ylemmät valmennuksen päätyttyä. Olotilassa muutos todellakin tuntuu! Ja housujen vyötäröllä. Ja paremmassa fyysisessä jaksamisessa.

En voi kun kiittää Elinaa ja Meritaa tästä mahtavasta valmennuksesta ja painonpudotuksessa alkuun pääsemisessä, kiitos! Jos sinua yhtään houkuttelee pudottaa kiloja, saada parempi mieli ja fyysinen jaksaminen, niin suosittelen osallistumaan tähän kuukauden mittaiseen valmennukseen. Seuraava  Fat Burn + detox -valmennus starttaa ensi viikon maanantaina, 12.2. eli vielä ehtii mukaan. Mukaan pääset täältä! Täytyy vielä mainita, että mielestäni hinta on aika huokea verrattuna valmennuksen laatuun.

SAMSUNG CSC

 

Nyt vain katse tulevaan ja tavoitteet pysyy mielessä! Jatkan elämääni näillä kuukaudessa toimiviksi todetuilla resepteillä ja treeneillä. Katsellaan taas seuraavan kuun vaihteessa, mikä on tilanne silloin? Saa veikata pudotettujen voipakettien määrää kuukauden päähän. 😉

Ihanaa helmikuuta! Kevät tulla jolkottelee.

xoxo

 

Advertisements

2 Comments Add yours

 1. Sallamari says:

  Vautsi!! Sulla löytyy itsekuria!! 👍🏻😘

  Liked by 1 person

  1. No näköjään, kun sillä päällä on!😁😻🙏

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s