Oh Sunday – no stress.

Mainos: Color4Care

En aio tehdä (=suorittaa) mitään, enkä olekaan tehnyt yhtään niin mitään tänään. Just chilling.

Aiemmin tällä viikolla kirjoitin Hyvän aamun resepti -postauksen ja nyt tänään pidän itse juuri tuollaista chillailupäivää. Toki voin tehdä asioita joista nautin, niin kuin ulkoilusta aurinkoisessa säässä tai ruuanlaitosta, mutta en suorita mitään. Se tuntuu hyvältä.

Ihana, rauhallinen sunnuntai ei olisi mitään ilman mukavia vaatteita, varsinkaan mukavia alusvaatteita. Kuvien saumattomat alusvaatteet* ovat tämän hetken suosikkini. Naiset, te tiedätte! Kuinka moni vaihtaa vaatteet kun tulee kotiin? Minä ainakin. Legginssit, villasukat ja rento paita allaan mukavat alusvaatteet ovat parhautta. Ei saumoja, ei kaaritukia, ei säädettäviä olkaimia. Täyttä mukavuusaluetta siis.

IMG_20180218_151904

IMG_20180218_151947

Voiko vain oleminen viedä eteenpäin?

Sanotaan, ettet voi päästä eteenpäin tai lähemmäs tavoitteitasi vain olemalla ja odottamalla. Olen samaa mieltä. Jos et ikinä tee mitään unelmiesi eteen, niin eivät ne itsestään toteudu. Saat haaveilla koko loppuelämän saamatta haluamiasi asioita.

Asia erikseen on “vain oleminen” silloin tällöin. Minusta se voi viedä eteenpäin. Kun minä “vain olen”, saan uusia ideoita ja näkökulmia asioihin. Saan uutta energiaa ja innostuksenpuuskia unelmien toteuttamiseen. Jos vängällä väännän asioita arjessa, alan huomaamattani suorittamaan ja intohimo asiaa kohtaan laantuu, kun se on vain pakko saada pois alta ja hyökätä sen jälkeen seuraavan asian kimppuun. Ei näin! Eihän?

Sitä en tiedä, kuinka arjen keskellä voisi hypätä pois suoritusmoodista ja olla vängällä vääntämättä asioita. Miksi kaikki kivat asiat täytyy jättää vapaapäivälle ja nauttia niiden tekemisestä rauhassa silloin? Miksi niitä ei voisi jakaa viikon jokaiselle päivälle ja tehdä niitä rauhassa kesken työpäivien ja harrastusten jälkeen? En tarkoita, ettenkö tekisi mitään kivaa koskaan muuta kuin vapaapäivinä, todellakin teen, mutta ymmärtänet mitä tarkoitan.

Mitä kivoja asioita sinä teet kesken työviikon? Kaikki vinkit otetaan vastaan, kuinka laskea stressitasoja ja nauttia kivoista asioista muinakin päivinä, kuin vapaapäivinä.

Luonto on sellainen asia, jossa lakkaan suorittamasta. Useammin siis luontoon! Nyt kun aurinkokin on alkanut näyttäytyä meille, niin sitä suuremmalla syyllä luontoon rentoutumaan kesken arjen.

Stressitöntä sunnuntai-iltaa!

XoXo

*Tuote on arvioitu yhteistyössä yrityksen Color4Care kanssa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s