Menestynyt unelmoija

Mainos: Color4care*

Julkaisin instassa eilen postauksen, muistutuksena itselleni ja muistutuksena jokaiselle seuraajalleni, että määränpään saavuttaminen ei tuntuisi miltään ilman matkaa, joka on täytynyt kulkea sitä ennen.

IMG_5752

Tämä muistutus herätti muutaman ihmisen ajattelemaan, niin että laittoivat jopa viestiä minulle. Toivottavasti jokainen postauksen lukija ajatteli, että niinpä. Postaus meni näin:

“Muistutus loppuviikkoon: Ota kaikki ilo irti elämästä ja nauti siitä, mitä sinulla jo on. Älä murehdi huomista ja sitä mitä sinulla ei ole. Unelmia ja tavoitteita pitää kuitenkin olla! Sama muistutus pätee tähän, nauti matkasta ja kaikesta mitä sen varrella tapahtuu. Määränpään saavuttaminen ei tuntuisi miltään ilman matkaa.”

Monesti me ihmiset käytetään paljon aikaa sen ajatteluun, mitä meillä ei ole (minäkin!) ja mitä me haluttaisiin, että meillä olisi. Viekö se eteenpäin? Sen sijaan voisimme miettiä niitä asioita, että mitä kaikkea olemme jo saavuttaneet, mitä meillä on ja minkälaisia ihmisiä meidän ympärillä on. Mistä kaikesta olemme kiitollisia elämässä NYT, tällä hetkellä. Aidon kiitollisuuden tunteminen on yksi onnen avaimista. Minun mielestäni.

Eiliseen emme voi enää vaikuttaa, se on menneisyyttä jo. Eilistä ei kannata enää miettiä, mutta eilisestä voi oppia. Sanotaanko näin, että eilinen opettaa. Huomenna voit olla parempi. Silti, huomistakaan ei kannata murehtia etukäteen, niin kuin me monesti teemme. Eletään tässä hetkessä vaan. Kiireen ja suorituskeskeisen arjen keskellä se ei aina ole helppoa.

Vinkki: Rauhoita aamusta pieni hetki, se voi olla oikeasti ihan pieni, itsellesi ja mieti mitä haluat tänään tehdä. Mitä kivoja asioita haluat tehdä, tee niitä. Tekisitkö myös jotain, jossa menet epämukavuusaleellesi ja kehität itseäsi? Joka päivä jotain pientä.

 

IMG_5758

Unelmoi, varaa matka, matkusta ja olet kohteessa!

Tulevan miettimisellä ja niiden asioiden miettimisellä, joita meillä ei ole, en suinkaan tarkoita sitä, että unelmoida ei saisi. Elämässä pitää unelmoida! Mitä elämä olisikaan ilman unelmointia. Oletko sinä yksi niistä, joka unelmoi matkustelusta, kenties omasta asunnosta, autosta, ajasta perheen kanssa, taloudellisesta vapaudesta tai paremmasta fyysisestä kunnosta? Ihan mistä vaan! Unelmoijan ja menestyjän erottaa se, että menestyjä unelmoi, mutta hän luo tavoitteen ja välitavoitteita, hän menee koko ajan tavoitettaan kohti, vaikka vastoinkäymisiä tulee matkan varrella ja lopulta hän on tavoitteessa. Siihen voi mennä viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia, mutta hän ei luovuta, vaan “matkustaa niin kauan, että on kohteessa”. Kysymys kuuluu, oletko sinä unelmoija vai menestynyt unelmoija?

Minä ajattelen, että olen menestynyt unelmoija. Olen luonut loppuvuodelle itselleni aikamoisen tavoitteen ja matka on jo alkanut. Matkustaminen on kivempaa porukalla kuin yksin. Jos sä haluat unelmoijasta menestyneeksi unelmoijaksi, mikä unelmasi ikinä onkaan, niin laita minulle viestiä ja “varataan sinullekin matka”. Kohteen saat päättää itse. Minulta löytyy työkalu, joka voisi auttaa sinua pääsemään kohteeseen, jos vain haluat. Yhteystiedot “matkatoimistoon” ala Sandra ovat sandra.konola@hotmail.com tai puh. 040 0351 069. Löydät minut myös instagrammista ja facebookista nimellä Sandra Juliaana.

IMG_5476

*Kuvan tennarit matkalleni tarjoaa Color4care. Heidän valikoimistaan löytyvät kenkäbrändit  Hummel, Wock ja Toffeln.

Ihanaa viikonloppua juuri sinulle ja muista nauttia hetkestä!

xoxo

Kuvat: Marika Rantala

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s