5 LIIKKEEN KOTITREENI

Kotitreenit ovat oikein loistava tapa kuntoilla. Tässä on sinulle tehokas viiden liikkeen kotitreeni koko kropalle, joka on tehokkuutensa lisäksi nopea ja yksinkertainen.

Muutamassa liikkeessä on lisäpaino ja tämähän on kotitreeni, niinpä kiekon sijaan painoksi voit ottaa esimerkiksi paksumman kirjan tai täytetyn vesipullon. Jotain mitä kotoa löytyy. Jos olet äiti ja kotoa löytyy noin 10 kilogramman miniskidi, niin ota painoksi hänet. On tehokasta!

Tee jokaista liikettä 12 toistoa. Tee kaikki 5 liikettä putkeen ja pidä sitten 1-2 minuutin tauko. Tee kierroksia yhteensä 3-4.

1. Lantionnosto

Nosta selinmakuulta lantiosi ylös ja purista pakaroita yhteen. Laskeudu hitaasti alas, kosketa lattiaan ja toista samantien uudelleen. Tähän käy lisäpaino lantion päälle halutessasi.

 

2. Kyykky

Ota aavistus hartioita leveämpi haara-asento ja varmista, että polvet ja varpaat osoittavat samaan suuntaan. Pidä selkä suorana, kädet voi tasapainottaa liikettä edessä ja käy noin 90 asteen kulmassa, niin kuin istuisit tuolille ja nouse samantien ylös puristaen pakaroillasi. Pidä keskivartalo tiukkana. Myös tähän voit ottaa halutessasi lisapainon.

IMG_20180707_170247.jpg

 

3. Käsille nousu lankusta

Mene lankkuasentoon joko polvet maassa tai ilmassa. Pidä keskivartalo tiukkana ja nouse suorille käsille. Laskedu alas ja aloita nousu vastakkaisella kädellä, millä äsken aloitit.

 

 

4. Istumaannousu lisäpainolla

Lisäpaino ei ole välttämätön, mutta se toimii! Tietää tehneensä.

 

 

5. Pystypunnerrus

Seiso tukevassa asennossa ja pidä keskivartalo paikoillaan. Nosta paino rinnan yläpuolelle ja työnnä suorille käsille. Laske samaa kautta alas ja toista.

 

 

Kommentoi alle, mitä tykkäsit ja tuliko hiki? Ja hei, tämänhän voi tehdä myös ulkona auringonpaisteessa! Nurtsi on hyvä alusta.

IMG_20180707_171627.jpg

Loppuun haluan jakaa vielä lainauksen Sankari -kirjasta: “Heräät aamulla ja sinun pitää tehdä vain yksi iso päätös. Ei ole kyse siitä, mitkä vaatteet puet yllesi tai miten kampaat hiuksesi. Kyse on siitä, valitsetko hyvän vai huonon asenteen. Positiivinen asenne on ratkaisevan tärkeä.

Näillä ajatuksilla aurinkoista alkavaa viikkoa juuri sinulle!

 

XOXO

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s