NAUTI ELÄMÄSTÄ NYT

Uuden viikon alkaessa haluan muistuttaa sinua yhdestä tärkeästä asiasta, mikä meidän jokaisen kannattaisi muistaa ihan joka päivä.

Se asia on, että nauti elämästä nyt! Tunne kiitollisuutta niistä asioista, mitä sinulla on nyt ja mitä olet jo saavuttanut tähän mennessä. Muistathan olla niistä kiitollinen?

Liian useasti mennään tukka putkella kohti uusia asioita ja halutaan saavuttaa seuraavat tavoitteet, kun edelliset on saatu maaliin. Unohdetaan se, mitä ollaan jo saavutettu. Halutaan lisää. Ei olla tyytyväisiä nykytilanteeseen. Nälkä kasvaa syödessä, luonnollisesti. En kyllä oikeasti tiedä, mistä tuo sanonta juontaa juurensa, eihän nälkä syödessä kasva, vaan helpottaa.

Haluan muistuttaa, että ei se elämä ala vasta silloin, kun saavutat tavoitteesi tai kun lomasi alkaa tai kun ostat jonkun kauan haaveilemasi vaatteen. Elämä on nyt. Ei ihminen tyydy, se haluaa aina lisää. Nauti tästä hetkestä, siitä missä olet nyt ja mitä sinulla on nyt. Päästä irti ajatuksesta, että “oon niin onnellinen, sitten kun…” Unohda sitten kun. Ei elämä ole sitten kun, elämä on nyt!

On mahtavaa, että meillä on unelmia ja tavoitteita ja niitä kohti mennään määrätietoisesti. Itselläni on myös, montakin! Haluan tehdä ja saavuttaa ihan hirveästi erilaisia asioita. Joskus sorrun valittamaan, kun asiat eivät etene, niin kuin olin suunnitellut. Tällaisina hetkinä olisi niin hyvä muistaa se, että elämä on nyt, kirjoittaa Top 5 -lista niistä asioista, joista on kiitollinen juuri silloin ja laittaa vielä perustelut perään.

Aurinkoista uutta viikkoa, nauti elämästä nyt!❤️

Alla vielä yksi lempikappaleistani yhdeltä lempiartistiltani.

XOXO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s